Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

Al doilea trimestru de sarcina. Interviu cu dr. Doinita Gache

Infomaterna      

Ce modificari se produc in trimestrul al II-lea de sarcina? La ce trebuie sa fie atenta o gravida in aceasta perioada? Care sunt principalele investigatii medicale ce trebuie efectuate sau repetate dupa primul trimestru? In ce consta triplul test si cand este nevoie de amniocenteza? Dr. Doinita Gache, medic primar obstetrica-ginecologie, a raspuns intrebarilor cititorilor online pe aceasta tema.

 

Dr. Doinita Gache este medic primar specializat in obstetrica ginecologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita, fiind certificata de ARDMS (American Registry Medical Diagnostic Ultrasound) in ecografie generala, obstetricala si ginecologica si ecocardiografie fetala. Consulta pagina online in vederea unei programari.

 

Afla din interviul acordat de Dr. Doinita Gache ce investigatii sunt recomandate gravidelor in perioada celui de-al doilea trimestru de sarcina, cand este necesara amniocenteza, cat este normal sa ia in greutate, ce trebuie sa evite in aceasta perioada, precum si sfaturi in privinta nutritiei.

 


0.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos
PARTENERI
PharmaLife Medlife Chicco Litera Mica DermaLife Editura Litera Weleda Baby Micolino