Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

Lansãm un nou proiect editorial „Jurnalul de sarcinã”

Începând cu această săptămână, vă invităm să citiţi rubrica „Jurnal de sarcină”, un nou proiect editorial Infomaterna, prin care venim în întâmpinarea voastră cu informaţii complete, documentate şi actualizate, referitoare la fiecare dintre cele 42 de săptămâni de sarcină.

Fiecare articol oferă răspunsuri pentru o serie de întrebări pe care voi, femeile gravide, vi le puneţi în mod constant în perioada de sarcină. De asemenea, noua rubrică vă oferă şansa de a câştiga numeroase premii puse la bătaie de partenerii noştri, trimiţându-ne fotografii cu evoluţia sarcinii voastre, dar şi spunându-ne care sunt problemele cu care vă confruntaţi în această perioadă. Echipa noastră medicală va citi cu atenţie fiecare mesaj şi vă va oferi răspunsurile pe care le aşteptaţi.

Rubrica „Jurnal de sarcină” este supervizată de dr. Mirela Popa, medic primar obstetrică-ginecologie, în cadrul Hyperclinicii MedLife Griviţa.

Infomaterna este singurul site pentru femei cu un conţinut furnizat integral de medici, oferind informaţii corecte, actualizate şi respectând rigorile impuse în domeniul medical. Informaţia furnizată pe acest site nu înlocuieşte controlul medical.

 

* Conţinutul acestei platforme online este furnizat în totalitate de medici specialişti, oferind informaţie corectă, actualizată şi respectând rigorile impuse în domeniul medical. Informaţia furnizată pe acest site nu înlocuieşte controlul medical.0.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos
PARTENERI
PharmaLife Chicco Medlife Litera Mica Editura Litera Weleda Baby DermaLife Micolino