Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

Micolino.ro își lanseazã colecția de varã la BabyExpo


Micolino.ro vine în ajutorul părinţilor cu sugestii pentru ţinutele estivale pentru bebeluşi şi va prezenta întreaga colecţie în cadrul târgului Baby Expo (Ediţia 39), care va avea loc în zilele de 24, 25, 26 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Astfel, între orele 10-20 (duminică până la orele 16:00) Micolino vă aşteaptă la standul D09 să vă încântaţi privirile şi bebeluşul cu cele mai noi modele de hăinuţe potrivite sezonului de vară. 
 

„Încercăm să împrospătăm mereu stocul cu noile colecţii de haine şi să venim în permanenţă cu noutăţi către clienţii noştri”, declară Diana Gamulescu – managing partner Micolino.ro.


Colecţia este destinată bebeluşilor de la prematur până la vârsta de 6 luni. Totodată, vor fi prezentate şi accesoriile indispensabile dedicate părinţilor care au bebeluşi gemeni sau tripleţi.


„Produsele existente în portofoliul nostru îmbină într-un mod armonios atât inovaţia, estetica, dar şi utilitatea, respectând totodată calitatea. Am ales aceste mărci pentru că oferă confort bebeluşilor, dar sunt extrem de utile şi pentru părinţi” adaugă Diana Gamulescu – managing partener Micolino.ro.


Micolino.ro s-a născut din dragoste pentru bebeluşi şi din dorinţa de a oferi un sprijin real părinţilor prin produsele vestimentare, accesoriile şi intrumentele de informare pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi. Micolino.ro este marcă înregistrată a SC Twinsight SRL şi comercializează mărci de prestigiu din SUA precum Carter’s, Medibottle, The First Years, Bottle Sling, San Diego Bebe, care beneficiază de certificate de calitate recunoscute în întreaga lume şi care au câştigat respectul pe piaţă, prin standardele sale de calitate.


www.micolino.ro
5.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos

CONCURS

Castiga Ghidul de supravietuire in sarcina!

PUBLICITATE

100% continut scris de medici

Întreabă-ne

intreaba specialistul

TAG CLOUD

PARTENERI
PharmaLife Weleda Baby Editura Litera Litera Mica DermaLife Chicco Micolino Medlife