Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

MindCare vã asteapta la KidsEducation in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti

Centrul de Psihiatrie şi Psihoterapie MindCare vă aşteaptă în perioada 26-27 aprilie la KidsEducation, primul târg de oferte educaţionale pentru copii cu vârste cuprinse între  doi şi 14 ani. Părinţii şi copiii se pot familiariza, la standul MindCare din cadrul târgului, cu programele de dezvoltare personală, programele de parenting, intervenţiile specifice pentru copii şi adolescenţi şi evaluările diagnostice oferite de psihopedagogii, psihologii şi psihiatrii MindCare.

 

Special pentru acest târg, am pregătit surprize pentru fiecare copil şi o serie de activităţi specifice. Dacă vreţi să discutaţi cu unul din specialiştii centrului despre problemele pe care le întâmpinaţi în comunicarea cu copilul dumneavoastră sau despre problemele pe care le întâmpină acesta, vă aşteptăm sâmbătă şi duminică la standul MindCare din cadrul Kids Education să găsiţi soluţii împreună cu echipa noastră.

 

Vizitatorii pot participa la tombola specială organizată în cadrul târgului. În funcţie de opţiuni, puteţi câştiga unul din următoarele premii: cinci şedinţe de consiliere psihologică, cinci şedinţe de evaluare psihologică şi două şedinţe de logopedie.

KidsEducation se desfăşoară la Palatul Copiilor din Bucureşti (Bulevardul Tineretului, nr. 8-10) după următorul program:

sâmbătă, 26 aprilie: 10:00 - 20:00,

duminică, 27 aprilie: 10:00 - 18:00.

Intrarea este liberă.

 

MindCare este un centru de sănătate mentală care oferă servicii de psihiatrie şi psihoterapie tuturor categoriilor de vârstă (copii, adolescenţi şi adulţi,) atât individual, cât şi în cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemică – de familie și de cuplu – sau sub forma atelierelor de informare şi suport pe diferite teme). În cadrul centrului funcționează un departament dedicat copiilor şi adolescenţilor. O echipă pluridisciplinară formată din psihologi, psihiatri și psihopedagogi cu pregătire și experiență în domeniul lucrului cu copiii şi adolescenţii, oferă evaluări diagnostice, intervenţii specifice, programe de dezvoltare personală şi parenting. Terapeuţii Mindcare sunt specialişti care ştiu să asculte, nu critică, nu judecă, respectă şi promovează libertatea şi unicitatea fiecărui individ.

 

 

 

 

 
0.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos

CONCURS

Castiga Ghidul de supravietuire in sarcina!

PUBLICITATE

100% continut scris de medici

Întreabă-ne

intreaba specialistul

TAG CLOUD

PARTENERI
Editura Litera PharmaLife DermaLife Litera Mica Micolino Chicco Weleda Baby Medlife