MindCare participa in perioada 4 - 5 octombrie 2014 la KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Targul are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar intrarea este libera pentru vizitatori. 

 

">

 Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare participa in perioada 4 - 5 octombrie 2014 la KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Targul are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar intrarea este libera pentru vizitatori. 

">
Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

MindCare va asteapta la KidsEducation, pe 4 si 5 octombrie 2014, cu premii si activitati creative pentru copii

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare participa in perioada 4 - 5 octombrie 2014 la KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Targul are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, iar intrarea este libera pentru vizitatori. 

 

Specialistii MindCare va asteapta cu programe pentru dezvoltare personala, cursuri de parenting si activitati specifice pentru copii si adolescenti. Fiecare parinte va avea posibilitatea sa discute cu unul dintre specialistii centrului despre problemele pe care le intampina in comunicarea cu copilul sau despre dilemele specifice varstei acestuia si va putea beneficia de sfaturile si expertiza echipei MindCare. 

 

Duminica, 5 octombrie, in cea de-a doua zi a targului, incepand cu orele 13:15, sunteti invitati sa participati la seminarul „Retete de succes pentru parinti – Cum putem face copilul sa colaboreze fara tipete si amenintari”, sustinut de Stefana Dobre, Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental in cadrul MindCare. 

 

Pe toata durata targului, puteti participa la tombola MindCare, unde puteti castiga, prin tragere la sorti, cinci sedinte de consiliere psihologica, cinci sedinte de evaluare psihologica si doua sedinte de logopedie pentru copilul dumneavoastra. 

 

In plus, in cele doua zile ale targului, cu ajutorul unei echipe de animatori, specialistii MindCare au pregatit pentru cei mici surprize, jocuri si activitati creative. 

 

KidsEducation are loc la Palatul Copiilor din Bucuresti, Bd.Tineretului, nr. 8-10, dupa urmatorul program de vizitare:

  • sambata, 4 octombrie, intre orele 10:00 - 18:00
  • duminica, 5 octombrie, intre orele 10:00 - 18:00 

Intrarea este libera, in ambele zile ale targului.

 

Despre MindCare

MindCare este un centru de sanatate mentala care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti si adulti) atat individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemica – de familie si de cuplu – sau sub forma atelierelor de informare si suport pe diferite teme). De asemenea, in cadrul centrului functioneaza un department dedicat copiilor si adolescentilor. Echipa pluridisciplinara, formata din psihologi, psihiatri si psihopedagogi cu pregatire si experienta in domeniul lucrului cu copiii si adolescentii, ofera evaluari diagnostice, interventii specifice, programe de dezvoltare personala si parenting.
0.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos
PARTENERI
Litera Mica Medlife DermaLife Micolino PharmaLife Weleda Baby Chicco Editura Litera