Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.
Viviana-Iordache Grad profesional

Medic specialist dermatologie, coordonatoarea Clinicii de Dermatologie Estetică DermaLife


www.MedLife.ro

 

Am ales să lucrez în domeniul frumuseţii pentru că iubesc oamenii şi îmi propun, în fiecare zi, să vă fac viaţa mai frumoasă. Fiecare dintre noi are ceva special, suntem unici prin calităţile noastre umane, însă sunt lucruri pe care le putem păstra doar având mare grijă de ele şi preţuindu-le cu adevărat.

Lucrez de peste 10 ani în domeniul dermatologiei estetice şi pasiunea pentru această meserie mă determină să evoluez permanent şi să vă aduc, în premieră, cele mai inovatoare tratamente dermato-cosmetice. Tot ceea ce fac, fac cu şi din respect pentru organismul uman, pe care îl consider o minune, ale cărui mistere le descopăr mereu cu mare bucurie.

Consider că scopul tratamentelor dermato-cosmetice este acela de a face pacienţii să arate bine, relaxaţi şi proaspeţi, dar fără a avea un efect vizibil al aplicării unor astfel de tratamente. Prevenţia, monitorizarea şi tratarea precoce a bolilor este la fel de importantă ca tratamentul afecţiunilor avansate.

De aceea am creat pentru tine Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică DermaLife şi sunt fericită să pot spune că este locul în care, împreună cu echipa mea, facem performanţă cultivând frumuseţea. DermaLife este locul în care îmbinăm fericit rigoarea şi prudenţa dermatologului cu delicateţea şi inovaţia esteticianului. Susţinem modul de lucru blând, treptat şi sigur, dar eficient, de conservare şi regenerare a sănătăţii şi frumuseţii.

Îmi face plăcere să vă împărtăşesc faptul că mă mândresc cu pacientele mele cu care am pornit la drum acum 10 ani şi care arată, acum, cel puţin la fel de bine ca atunci.

Vă mărturisesc că sunt un promotor al tehnicilor medicale de ultima oră. Ca o dovadă a acestui lucru am fost primul utilizator de Hialuronidază în îndepărtarea depozitelor nedorite de Acid hialuronic, primul utilizator al aplicaţiilor Toxinei botulinice în tratamentul cicatricilor hipertrofe şi keloide în perioada 2008 – 2009 şi primul medic specialist dermatolog care a folosit Acid Hialuronic pe noi teritorii (cearcăne, maxilar) între anii 2006 şi 2007.

Experienţa mea în domeniu şi traiectoria profesională sunt cartea mea de vizită. Dincolo de toate acestea, preţuiesc relaţia cu fiecare pacient în parte şi mi-aş dori să faci şi tu parte din comunitatea DermaLife.

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Medicină în anul 1995 şi am făcut specializare în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. În decursul anilor am lucrat, alături de alţi colegi medici dermatologi recunoscuţi pe plan naţional, în diverse clinici cu notorietate în România şi unde mi-am pus amprenta ca specialist. În 2011 am fondat Dermalife – Centrul de Excelenţă în Dermatologie şi Medicină Estetică alături de MedLife, cel mai mare operator în piaţa serviciilor medicale private. Sunt membru fondator şi trezorier al Societăţii Române de Medicină Estetică şi Dermatologie chirurgicală din 2001, membru al Societăţii Române de Dermatologie din 1996, membru al Societăţii Europene de Dermatologie din 2003 şi membru al Uniunii Internaţionale de Medicină Estetică din 2005. De asemenea, din 2009 sunt membru al Academiei Americane de Dermatologie.
 

Vă aştept cu drag la DermaLife, locul în care Frumuseţea ta e pe mâini bune!

 

PARTENERI
PharmaLife Medlife DermaLife Chicco Micolino Litera Mica Editura Litera Weleda Baby