Loghează-te sau Înregistrează-te
sau
Ţi-ai uitat parola? Click aici
Recuperează-ţi parola
Felicitari!
Te-ai inregistrat cu succes!
Un email a fost trimis catre adresa dvs.

Amniocenteza in contract cu C.N.A.S. la Hyperclinica MedLife Grivita

Centrul de Medicină Materno-Fetală şi Reproducere Umană Asistată din cadrul Hyperclinicii MedLife Griviţa este în contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru procedurile de amniocenteză. Pentru a beneficia de serviciu, pacientele trebuie să se prezinte cu un bilet de trimitere de la medicul de familie* şi adeverinţa de salariată.

Amniocenteza este o metoda invazivă pentru depistarea afecţiunilor genetice, recomandată femeilor însărcinate care prezintă un risc ridicat pentru afecţiunile cromozomiale. Cu ajutorul acestei investigaţii, se pot depista mai multe anomalii cromozomiale precum sindromul Down, trisomia 13, trisomia 18, sindromul Turner şi sindromul Klinefelter, dar şi anomalii genetice precum fibroza chistică, sau sindroamele de microdeleţii etc. Deasemenea, amniocenteza este o metoda ce permite determinarea calitativă dar şi cantitativă a riscului de transmitere a anumitor infecţii la făt, cum ar fi infecţia cu citomegalovirus sau toxoplasmă.

Procedura se efectuează în săptămâna 16-20 de sarcină şi se face doar la recomandarea medicului deoarece presupune mai multe riscuri pentru sarcină.

Detalii şi programări: 021 96 46

 

*Sunt acceptate biletele de trimitere atat de la medicii de familie in contract cu CASMB, cat si cu Casele Judetene de Asigurari de Sanatate.
0.00
Nu existã discuţii pentru acest articol
Completeazã forumularul de mai jos
PARTENERI
Chicco PharmaLife Micolino Litera Mica Medlife Editura Litera DermaLife Weleda Baby